Mannheim'da dehşet! Polis vurarak durdurabildi!

Mannheim'da dehşet! Polis vurarak durdurabildi!

Görüntülerde; saldırganın elinde bıçakla önüne gelene saldırdığı ve bıçaklamaya çalıştığı fark ediliyor. Çevreden de olaylara müdahale edilerek, saldırgan durdurulmaya çalışıyor. Polise de saldıran saldırganı bir polis memuru silahla vurarak durdurabildi.

Almanya'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Mannheim kentinde bugün kan döküldü!

Alman aşırı sağcı isim Michael Stürzenberger tarafından düzenlenen "Gözlerinizi açın" etkinliğine bir kişi bıçakla saldırdı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Polise göre, Mannheim'ın pazar meydanında meydana gelen bir olayda birkaç kişi yaralandı. Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre, bugün saat 11.35 sularında bir adam birkaç kişiye bıçakla saldırdı ve onları yaraladı. Yaralanmaların boyutu ve ciddiyeti henüz bilinmiyor. Saldırgan polis tarafından vuruldu ve bunun sonucunda da yaralandı. Sağlık durumu hakkında ayrıntı verilmedi.

Olayda bir polis memuru da yaralandı.

Kurtarma ve acil durum hizmetlerinin yanı sıra bir kurtarma helikopteri de harekete geçti. Polise göre halk için herhangi bir tehlike söz konusu değil. Kurpfalz kavşağı ile Paradeplatz arasındaki demiryolu trafiği bir sonraki duyuruya kadar kapatıldı.

SOSYAL MEDYADA DOLAŞIYOR

Saldırıya ilişkin görüntüler sosyal medyada dolaşıyor. Görüntülerde, Michael Stürzenberger'a saldırının gerçekleştiği fark ediliyor.

Görüntülerde; saldırganın elinde bıçakla önüne gelene saldırdığı ve bıçaklamaya çalıştığı fark ediliyor. Çevreden de olaylara müdahale edilerek, saldırgan durdurulmaya çalışıyor.

Polise de saldıran saldırganı bir polis memuru silahla vurarak durdurabildi.

go50t0jwsaa6rhj.jpg

go50t0jwgaa46w.jpg

ARTI49

FOTOĞRAF: X / Videolardan ekran görüntüsü

HABERE YORUM KAT
3 Yorum