Yeşim Salkım’dan Bakan Koca'ya: Hakkımı helal etmiyorum

Yeşim Salkım’dan Bakan Koca'ya: Hakkımı helal etmiyorum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa iddialarına Yeşim Salkım’dan sert tepki. Salkım, sosyal medyada Bakan Koca’ya hakkını helal etmediğini belirtti ve kalp nakli bekleyen çocuk için yardım çağrısını hatırlattı.

Şarkıcı Yeşim Salkım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevden ayrılacağına dair çıkan iddialara sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Salkım, Bakan Koca’ya yönelik paylaşımında hakkını helal etmediğini belirtti.

Bakan Koca’dan istifa iddialarına yanıt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiği ve bakanlıktaki kişisel eşyalarını topladığına dair iddialar gündemi meşgul ediyor. Bu iddiaların ardından Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda." ifadelerini kullandı.

Yeşim Salkım’dan sert eleştiri

Bakan Koca’nın istifası henüz resmi olarak doğrulanmamışken, şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Daha önce kalp nakli bekleyen bir çocuk için Bakan Koca’dan yardım talep eden Salkım, "Gözümün önünde eridi Esila... Oralı bile olmadığına bizzat şahidim. Sonra da yok Suriyeli vatandaşı uçakla getirdik diye övündünüz, bir filmin başı değil sonu akıllarda kalır ben size hakkımı helal etmiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yeşim Salkım’ın yardım çağrısı

Yeşim Salkım, daha önce kalp nakli bekleyen Esila isimli bir çocuk için sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulunmuştu. Salkım, "Esila kalp bekliyor.... 5 yıldır mücadele veriyor. Operasyon oldu ama şu an yoğun bakımda maalesef vücut zayıf. Onun gibi binlerce insan, çocuk hastanelerde şu anda çare arıyor, neredesiniz? Her şeye çığırtkanlık yapanlar, kendi ülkenizin insanı ölüyor, klavye kahramanlığı burası, dedim ya boşsunuz!!" şeklinde paylaşım yaparak Bakan Koca’dan yardım istemişti.

ARTI49

HABERE YORUM KAT