Tayland'ı karıştıran Türk genç gözaltında

Tayland'ı karıştıran Türk genç gözaltında

Tayland'da Türk vatandaşının kız arkadaşına yönelik gasp ve online zorbalık suçlarıyla gözaltına alınması, ülke gündeminde dikkat çekti.

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'da, barışmayı reddeden kız arkadaşından intikam almak isteyen Türk vatandaşı, gasp ve online zorbalık suçlamalarıyla gündemde.

Polise yapılan ihbar, olayın gün yüzüne çıkmasını sağladı. İhbar, Avrupalıya benzeyen, kaslı bir yabancının gasp yaptığını belirtiyordu.

Bangkok'taki ünlü IT Mall'da olduğu belirtilen Emir isimli 26 yaşındaki genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Kız arkadaşının kendisiyle barışmayı reddetmesi üzerine kıskançlıkla kadının telefonunu çaldığını ve hakaret ettiğini kabul etti. Emir, eski kız arkadaşıyla barışmaya çalıştığını da ifade etti.

Sosyal Medya Üzerinden Utandırma

Emir, Bangkok'un merkezindeki AVM otoparkında eski kız arkadaşını gördüğünü ve telefonunu çalarak kaçtığını itiraf etti. Ayrıca kadını utandırmak amacıyla özel fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Emir'in 14 kez Tayland'a giriş çıkış yaptığı belirlendi. Polis, Emir'i hırsızlık, izinsiz bilgisayar sistemine giriş, korumalı verilere erişim ve müstehcen verileri yayma suçlarından yargılayacak.

HABERE YORUM KAT
3 Yorum