Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye: "Seninle neden evlenmediler"

Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye: "Seninle neden evlenmediler"

Meryem Uzerli'nin Hülya Avşar ile yaptığı sohbet programında evlilik ve aşk konularındaki samimi açıklamaları, Uzerli'nin hayatı ve kariyerine dair çarpıcı detayları içeriyor.

Hülya Avşar, programında konuk ettiği Meryem Uzerli'ye "Neden evlenmediler seninle?" diye sordu. Bu soru karşısında şaşıran Uzerli, "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Önemli olan hataları bilmeyerek yapmak," dedi.

Özel hayat ve aşk üzerine açıklamalar

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüyle tanınan ve Ru dizisindeki sahneleriyle adından söz ettiren Uzerli, iki çocuğunun babalarıyla evlenmemişti. Hülya Avşar'ın "Neden başarılı olamadın?" sorusuna "Aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok," yanıtını verdi.

Evlilik üzerine düşünceler

Uzerli'nin hiç evlenmediğini duyan Avşar, "Neden evlenmediler seninle?" sorusunu yöneltti. Uzerli ise, "Bazen hayat beni yaşadı. En önemli şey hataları bilmeyerek yapmak," ifadelerini kullandı.

Meryem Uzerli'nin anneliği

Uzerli, Can Ateş’ten olan kızı Lara’yı 2014’te dünyaya getirmişti. Lily Koi isimli kızı ise, adını açıklamadığı sevgilisinden olmuştu.

HABERE YORUM KAT