Norveç bakanı festivalde göğüslerini açtı

Norveç bakanı festivalde göğüslerini açtı

Norveç Devlet Bakanı Lubna Jaffery, LGBTİ festivalinde ödül alırken yaptığı çarpıcı hareketle uluslararası dikkat çekti, özgürlük mesajı verdi.

Norveç'teki LGBTİ festivaline katılan Devlet Bakanı Lubna Jaffery, festivaldeki hareketleriyle gündeme geldi. Kültür ve Eşitlikten Sorumlu Devlet Bakanı olarak bir yıldır görev yapan Jaffery, Oslo Pride etkinliklerine katıldı ve "2024'ün Eşcinsel Annesi" ödülünü aldı. Bu ödül, LGBTİ haklarını aktif bir şekilde savunması nedeniyle Jaffery'ye verildi.

Ödül töreninde Jaffery'den özgürlük mesajı

Ödül töreninde konuşma yapan Jaffery, ödül almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi ve gömleğini sıyırarak memelerini açtı. Jaffery, "Herkesin özgür hissetmesi önemli. Böyle bir onuru hak etmek istiyorsanız bütün ruhunuzu buna adamalı ve kendinizi ciddiye almamalısınız" dedi. Bu sözler ve hareketler, katılımcılar tarafından büyük alkışla karşılandı.

Norveç başbakanı ve etkinlik düzenleyicisinden destek

Norveç Başbakanı Jonas Gar Stere, Jaffery'nin özgür ruhlu ve kendine güvenen bir insan olduğunu belirtti ve kültürel etkinliklere olan katılımını överek "Dün Oslo'daydı ve çok iyi iş çıkardı" dedi. Etkinliğin düzenleyicilerinden Joachim Aadland ise, Jaffery'nin cesur tavrının on yıllık etkinlik tarihinde benzeri görülmemiş bir coşku yarattığını ifade etti ve insanların bu hareketi takdir ettiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT