Barda bir çocuğu öptü, hayatı karardı: Bir aydır yatakta, serum bağlandı

Barda bir çocuğu öptü, hayatı karardı: Bir aydır yatakta, serum bağlandı

Neve McRavey adlı genç kız, mezuniyetini kutlamak için verdiği bir partiden sonra, bir yabancıyla öpüştü ama bu onun felaketi oldu. Kısa bir süre sonra hastaneye kaldırıldı.

Basit bir öpücük sadece mezuniyet partisini mahvetmekle kalmadı, aynı zamanda 22 yaşındaki Neve McRavey adlı genç kızı hastanelik etti. Ve bugün hala bu durumun sonuçlarından yakınıyor...

Genç İskoç kadın bir kulüpte bir yabancıyla öpüştüğünde hiçbir şey düşünmedi. Ancak kısa süre sonra "öpüşme hastalığı" nedeniyle serum bağlandı.

Neve bir yabancıyla öpüştükten sonra hastanelik oldu

Ayın başında Neve, Glasgow'daki Strathclyde Üniversitesi'nden mezuniyetini kutlamak için arkadaşlarıyla birlikte bir kulübe gitti. Orada genç bir yabancıyla tanıştı. İkili hemen kaynaştı ve o akşam dans pistinde öpüştüler. 22 yaşındaki genç kız bunu Daily Mail'e verdiği bir röportajda anlattı.

Neve ancak ertesi sabah boğaz ağrısıyla uyandığında bir şeylerin ters gittiğini fark etti. İlk başta bademcik iltihabı olabileceğini düşündü. Ancak yanıldı: Semptomları sonraki 24 saat içinde hızla kötüleşti ve bir noktada kusmaya başladı.

Daha sonra kendisine antibiyotik reçete eden aile hekimine gitti, ancak ilaç da işe yaramadı. Sonunda kendini hastanede buldu ve 22 yaşındaki genç kıza "mononükleoz" teşhisi kondu.

"Hayatımın neredeyse bir ayını yatakta geçirdim"

Hastalığa "Epstein-Barr" virüsü adı verilen ve yaygın olarak "öpücük hastalığı" olarak bilinen virüs neden oluyor.

"Öpüşme hastalığı" durumunda, herpes virüs ailesinden Epstein-Barr virüsü öpüşme sırasında tükürük yoluyla bulaşıyor. Özellikle bundan gençler etkileniyor.

İskoç kadın için yabancı biriyle öpüşmenin acı sonuçları oldu. Neve, "Şu anda üç haftayı geçti ve hayatımın neredeyse bir ayını yatakta ve hastanede geçirdim, hepsi de bir barda biriyle öpüştüğüm için" dedi.

Zayıf bağışıklık sistemi nedeniyle vücudu enfeksiyonla mücadele etmekte zorlandı ve iyileşmesi haftalar aldı. Kendini halsiz hissediyor ve evden zorlukla çıkıyor.

Neve, şimdi diğer kadınları uyardı:

"Sarhoş ve bekarken, bir yabancıyı öpmek aklınıza gelmiyor ve bunun sadece biraz eğlence olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak yabancı hasta ise bunun bazı yan etkileri olabilir. Sanırım tüm bu olanlardan sonra artık kimi öpeceğim konusunda çok daha seçici olacağım."

ARTI49

HABERE YORUM KAT