Almanya maçında ilginç anlar: Bütün futbolcular kafalarını kaldırıp onu izledi

Almanya maçında ilginç anlar: Bütün futbolcular kafalarını kaldırıp onu izledi

Dortmund'daki Avrupa Şampiyonası maçı sırasında bir adam stadyumun çatısına tırmandı. Polis müdahale etmek zorunda kaldı. Oyuncular kafalarını kaldırıp olaya baksalar da bu sırada maç devam etti.

Avrupa Şampiyonası'nda dün Almanya ile Danimarka karşı karşıya geldi. Maçı Almanya 2-0 kazandı. Ancak maçta yaşanan bir durum dikkat çekti.

Oyuncular Dortmund'da yağmura göğüs gerip çeyrek finalde yer almak için mücadele ederken, kameralardan uzakta bir olay yaşandı. Bir adam Westfalenstadion'un çatısına tırmandı. Polis müdahale etmek ve adamı aşağı indirmek zorunda kaldı.

Maç devam ederken...

Bu olay ikinci yarının başlama vuruşunu da geciktirdi. Televizyonda hakem Michael Oliver ve bazı oyuncuların endişeyle başlarını kaldırdıkları görüldü. Çatıdaki adama rağmen maç sonunda devam etti.

Polisin bu sabah yaptığı açıklamaya göre, dağcı Osnabrück'ten 21 yaşında bir gençti. Adam tutuklandı. Yetkililer şu ana kadar 21 yaşındaki gencin stadyum ziyaretçilerini tehlikeye atmak istediğine dair bir kanıt bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Acil durum hizmetleri stadyumdaki adama yaklaştı ve onunla konuştu. Bir helikopter de stadyumun çatısını aydınlattı. Diğer insanlar için herhangi bir tehlike söz konusu değildi.

Polise göre, adamın çatıya neden çıktığına dair bilgi yok...

ARTI49

HABERE YORUM KAT