Filistin için imza kampanyası: Bu savaşı durdurun!

Filistin için imza kampanyası: Bu savaşı durdurun!

İsrail'in Filistin'e dönük saldırılarını durdurması için, Amerika Birleşik Devletleri'ne yönelik bir çağrının yer aldığı 250 bin hedefli imza kampanyası başlatıldı.

Küresel imza kampanyası platformlarından Avaaz'da, Filistin için imza kampanyası başlatıldı. "Bu savaşı durdurun" başlıklı 250 bin imza hedefli kampanyada, şu an itibariyle 180 bine yakın imza toplandı.

Kampanya açıklaması şöyle:

"Dünya nefesini tutmuş, İsrail’in Refah’ı kapsamlı bir kara harekatıyla işgal etmeye hazırlanmasını izliyor. Refah, Gazze’de bir milyondan fazla sivilin sığındığı son bölge. Bu çatışmalar sırasında, kaçacak yeri kalmayan daha binlerce masum çocuk ölebilir. Şu anda İsrail’in Savunma Bakanı Refah’in işgali öncesinde daha fazla silah talebiyle Washington DC’de. Başkan Biden’ı çok geç olmadan İsrail’e silah tedariğini durdurmaya çağıran bu acil barış talebini imzala.

Bu Savaşı Durdurun!
Sayın Başkan Biden,

İsrail’in Refah’ı işgal etmesini ve bir milyonu aşkın kişinin açlıktan ölmesini önleyebilirsiniz.

Birleşik Devletler İsrail’in en büyük silah tedarikçisi. ABD’nin silahlarını, hayat kurtaran yardım malzemelerini engelleyen ve uluslararası hukuku ihlal eden bir hükümete veriyorsunuz. Bu zulüm ancak siz durmasını talep ederseniz duracak.

Dünyanın her yerinden yurttaşlar olarak size ölümleri ve Gazze'deki mezalimi körüklemekten vazgeçmeniz için çağrı yapıyoruz.

İsrail’e artık silah vermeyin!"

İmza vermek için tıklayın.

ARTI49

HABERE YORUM KAT