Kargo paketini "ketçaplı" aldı, neye uğradığını şaşırdı

Kargo paketini "ketçaplı" aldı, neye uğradığını şaşırdı

Bir DHL müşterisinin paketi kırmızı lekelerle dolu olarak geldi. Müşteri hayal kırıklığına uğradı ve bunun ketçap olabileceğini söyledi. DHL, müşteriye yanıt verdi ve özür diledi.

2022 yılında Almanya'da yaklaşık 4,2 milyar koli gönderildi. Bu da günde 10 milyondan fazla paket anlamına geliyor. Bir şeylerin ters gitmesi alışılmadık bir durum değil. Paketler yanlış adrese gidebilir, garip yerlerde bulunabilir veya uzun yolculuk sırasında kırılabilir. Almanya'da yaşayanlar bu tip durumlara alışıktır.

Bir alıcı ise aldığı paketi sosyal medya hesabından paylaştı.

KETÇAP ŞÜPHESİ

Paketi alan vatandaş, paketin üzerinde büyük kırmızı lekeler gördü. Facebook hesabından paylaşım yapan adam, bunun ketçap olabileceğinden şüphelendi.

Adam, fotoğrafa yorum olarak şunları yazdı:

"DHL Paket, paketinizi paketleme istasyonuna koymadan önce tekrar ketçaptan geçiriyorsa, patates kızartması o kadar da iyi olmamış olmalı! Sevgili DHL, paketleri bu şekilde teslim etmek sizin iddianız mı?"

Kargo hizmeti sağlayıcısı da müşterinin hayal kırıklığını fark etti ve gönderisine bir yanıt verdi.

DHL, "Elbette hayır ve gönderinizi bu durumda bulduğunuz için gerçekten üzgünüm."

DHL çalışanı, paketin içeriği hasarlıysa, web sitesinde açıklandığı gibi bir hasar raporu sunması gerektiğini söyledi. Aksi takdirde, şikayetini e-posta yoluyla iletebileceğini ve bunun da sahadaki çalışanlara iletileceğini söyledi.

ARTI49

FOTOĞRAF: Dominik Brakhage

HABERE YORUM KAT