Leipzig'de palalı Türk gençleri birbirine girdi

Leipzig'de palalı Türk gençleri birbirine girdi

Leipzig'in ünlü Eisenbahnstraße caddesinde yaşanan vahşi bir arbede sırasında bir saldırgan palasını çıkarıp diğerlerine saldırdı. İki kişi yaralandı.

Almanya'nın Leipzig kentinde endişe yaratan görüntüler ortaya çıktı.

Olay Leipzig'in ünlü Eisenbahnstraße caddesinde meydana geldi. Yaklaşık bir düzine adam birbenbire birbirlerine girdi ve kavga etmeye başladı. Bir adamın sokakta kanlar içinde yattığı görülüyor. Saldırganlardan biri bir yumrukla yere düşerken, bu sırada aniden palalı bir adam geliyor ve yerde yatan adama kör tarafıyla vuruyor. Bu esnada Türkçe ağır hakaretler duyuluyor.

Polis videodan yola çıkarak olayı araştırıyor. Ancak kavganın arka planı hakkında henüz bir bilgisi yok. Polisin bildirdiğine göre, görgü tanıkları polisi aradıktan sonra ilk devriye arabası gelene kadar failler olay yerinden kaçtı. Polis sadece yaralıları yerde yatarken bulabildi. Yaralılar ise olay hakkında açıklama yapmıyor.

Yine polisin açıklamasına göre, kavganın uyuşturucu ya da çeteler arası bir dağıtım kavgası olabileği üzerinde duruluyor.

leipzigte-palanin-tersi-ile-bir-adam-digerine-saldiriyor.png

SİLAH YASAĞI BÖLGESİ

Farklı milletlerden insanların yaşadığı Eisenbahnstraße suç merkezi olarak kabul ediliyor. Burası 2018 yılında silahsız bölge ilan edilmişti. Acımasız çete kavgalarının yanı sıra ölümcül silahlı saldırılar da yaşandı.

leipzipte-bir-adam-bicak-ile-diger-adama-saldiriyor.png

Leipzig şehir konseyine göre, 70 futbol sahası büyüklüğündeki bir alanda ateşli silahlar, bıçaklar, tahriş edici spreyler ve diğer tehlikeli nesnelerin (şok tabancaları veya beyzbol sopaları) taşınması yasaklandı. İhlaller 10.000 Euro'ya kadar para cezasıyla cezalandırılabilecek.

ARTI49

HABERE YORUM KAT
3 Yorum