Polis her yerde bu iki kadını arıyor: Alışveriş arabasını doldurdular, çalıp kaçtılar

Polis her yerde bu iki kadını arıyor: Alışveriş arabasını doldurdular, çalıp kaçtılar

İki kadının Essen'da Kerckhoffstraße'deki bir süpermarketten iki alışveriş arabası içinde çok sayıda ürün çaldığı belirtildi. Polis kadınların fotoğrafını yayınlarken, aylardır hırsızları bulamadı...

Noel'den kısa bir süre önce iki kadın Essen'deki bir süpermarketten alışveriş arabaları da dahil olmak üzere çok sayıda eşya çaldı. Polis fotoğraflarla hala onları arıyor.

Geçen yıl 22 Aralık'ta iki şüphelinin Kerckhoffstraße'deki bir süpermarketten iki alışveriş arabası içinde çok sayıda ürün çaldığı belirtildi. Rapora göre, iki kadın saat 16.50 sularında birer alışveriş arabası doldurdu ve daha sonra malların parasını ödemeden süpermarketten ayrıldı. Yabancılar daha sonra alışveriş arabalarıyla bilinmeyen bir yöne doğru kaçtı.

HALA ARANIYORLAR

İki kadın süpermarketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kriminal Soruşturma Departmanı görüntüleri kullanarak hala şüphelileri arıyor.

İlk şüpheli 30-35 yaşlarında, güçlü yapılı ve siyah saçlı bir kadın olarak tanımlanıyor. Suç sırasında üzerinde kürk kapüşonlu siyah bir kışlık ceket, bej ve siyah desenli bir elbise, siyah pantolon ve beyaz spor ayakkabılar olduğu söyleniyor.

İkinci şüphelinin de kadın olduğu, 30-35 yaşlarında, zayıf yapılı ve siyah saçlı olduğu belirtiliyor. Suç sırasında siyah bir ceket, gri bir fular, siyah pantolon ve beyaz spor ayakkabı giyiyordu.

ARTI49

FOTOĞRAF: Essen polisi

HABERE YORUM KAT