Lidl müşterisi gururla paylaştı: Tek seferde 274 Euro kazandı!

Lidl müşterisi gururla paylaştı: Tek seferde 274 Euro kazandı!

Almanya'da boş depozitolar para kazanmanın bir aracıdır. Bir Lidl müşterisi ise boş şişelerden tek seferde 274 Euro kazandı. Müşterinin en az 1.5 saat bu depozitolu içecekleri makineye attığı hesaplandı.

Almanya uzun zamandır depozito sistemiyle övünüyor. İnsanlar her gün eski şişelerini otomata getiriyor ve şişe miktarına bağlı olarak bunun karşılığında para alıyor.

Reddit platformunda depozito makbuzunu gururla sunan bir Lidl müşterisi ise, epey yüksek bir miktarın tadını çıkardı. Aşağı Saksonya'dan bir Lidl müşterisi, 274 Euro'luk şişeyi geri dönüşüm makinesine attı.

Fişini paylaşan adamın gönderisine birçok yorum yapıldı. Bir kullanıcı, şişeleri makineye atmayı hesapladı ve mola vermeden bu işlemin yapılması sonrasında en az 90 dakikada bitebileceğini ifade etti.

Öte yandan, İnternette kimin makbuzunda en yüksek miktarda parayı gösterebileceğini görmek için gerçek bir rekabet var. Pek çok kişi, şişeleri depozito makinesine götürüyor ve aldığı parayı internette paylaşıyor.

Daha önce de, Schleswig-Holstein'lı bir çift, Rewe ve Nahkauf'ta bir günde 1358,31 Euro'luk şişe teslim etmiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

ymi0f4dtk1tc1.webp

ARTI49

HABERE YORUM KAT