"Çok masraflı" diyerek eşini öldürdü

"Çok masraflı" diyerek eşini öldürdü

ABD’nin Missouri eyaletinde 75 yaşındaki bir adam 72 yaşındaki eşini öldürdü. Suçunu itiraf eden adam eşini "çok masraflı" olduğu için öldürmüş.

Hastane görevlileri, Ellen'ın boynunda kızarıklık ve morluklar tespit ettiklerini belirtti. Yaşlı kadının yoğun bakıma alındığı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Birkaç hastane çalışanı, Ronnie'nin binadan çıkarken "Ben yaptım, evet, onu öldürdüm. Boğarak öldürdüm" dediğini iddia etti.

Ronnie'nin polise verdiği ifadede suçunu kabul ettiği ifade edildi. Ronnie, böbrek yetmezliğinden muzdarip eşine daha fazla bakım veremediğini, hastane masraflarını karşılayamadığını ve bu nedenle Ellen'ı öldürdüğünü beyan etti.

Ronnie, ayrıca eşini daha önceden iki kez öldürmeye çalıştığını da itiraf etti. Polise verdiği ifadede, eşinin bir dönem rehabilitasyon merkezinde tedavi gördüğünü ve burada uyurken öldürmeye teşebbüs ettiğini anlattı. Ancak Ronnie, eşinin uyanarak kendisini durdurduğunu belirtti.

Başka bir hastaneye sevk edilen Ellen'ı tekrar öldürmeye çalıştığını iddia eden Ronnie, bu girişimde başarısız olduğunu ifade etti.

ARTI49

HABERE YORUM KAT