Almanya'da polisin şok tabancası kullandığı adam öldü!

Almanya'da polisin şok tabancası kullandığı adam öldü!

Almanya'da polis memurları, evinde isyan çıkaran bir adam için çağrıldı. Polis, olay yerinde şok tabancası kullandı, ancak kısa bir süre sonra agresif hareketler çıkaran adam hastanede öldü.

Almanya'nın Kaiserslautern yakınlarındaki Landstuhl'da polisin şok tabancası kullanmasının ardından bir adam hastanede hayatını kaybetti.

Polis raporlarına göre, 38 yaşındaki adamın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Şok tabancası kullanımı ile adamın ölümü arasında olası bir bağlantı araştırılıyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada, iki polis memuru hakkında kasıtsız adam öldürme şüphesiyle soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ADLİ TIP İNCELEYECEK!

Polisin yaptığı açıklamaya göre, adamın yakınları Salı akşamı acil servisi aradı, çünkü 38 yaşındaki adam öfkeden deliye dönmüş ve kendini kesmişti. Polis memurları adamın dairesine gitti, ancak 38 yaşındaki adam orada onlara saldırınca, memurlar şok tabancası kullandı.

Adam daha sonra bilincini kaybetti. Polis memurları, acil servis ekipleri gelene kadar adamı hayata döndürse de, isyan çıkaran adam, hastanede yaşamını yitirdi.

Adamın cesedi şimdi adli tıp tarafından incelenecek.

ARTI49

HABERE YORUM KAT