Almanya'da insanlarda mutluluk hissi uyandıran 3 yer

Almanya'da insanlarda mutluluk hissi uyandıran 3 yer

Almanya'da insanlarda özel mutluluk hissi uyandıran yerler belirlendi. Birinci sırada başkent Berlin'de bulunan Oberbaumbrücke, ikinci sırada Bremen şehrindeki Bremen Mızıkacıları ve üçüncü sırada ise Köln'de bulunan Hohenzollern Köprüsü yer aldı.

Almanya genelinde ziyaretçilerde özel bir mutluluk hissi uyandıran çeşitli yerler değerlendirildi. TripAdvisor yorumları ve Google aramaları analiz edildi ve mutlu mekanların en sık kullanılan Instagram hashtag'leri incelendi.

İLK 3'TE NERELER VAR

Aşıklar Berlin'in Friedrichshain ve Kreuzberg semtlerini birbirine bağlayan Oberbaumbrücke'yi aşklarını bir kilitle sembolize ettikleri bir yer olarak kullanıyor. Şu anda köprü korkuluklarında asılı birkaç yüz kilit olduğu tahmin ediliyor. Instagram'da Oberbaumbrücke hashtag'i altında yaklaşık 85.000 paylaşım yapılıyor ve her ay dünyanın dört bir yanından binlerce kişi Berlin anıtını arıyor. Yani Oberbaumbrücke, birinci sırada yer alıyor.

İkinci sırada ise Almanya'nın Bremen şehrinde popüler bir turistik mekan olan "Bremen Mızıkacıları" heykeli yer alırken, onu Köln'deki Ren Nehri'nin üzerinden geçen köprü olan Hohenzollern Köprüsü takip etti.

ARTI49

HABERE YORUM KAT