Türkiye'den gelen sahte marka tişört ve şortlar Bavyera'da imha edildi

Türkiye'den gelen sahte marka tişört ve şortlar Bavyera'da imha edildi

Yüklenen çuval ve kutularda, markasız tekstil ürünleri arasına gizlenmiş, tanınmış bir üreticiye ait 1.600 adet sahte eşofman altı ve 1.400 adet Polo tişörtün yanı sıra, tanınmış bir spor malzemeleri üreticisine ait 800 adet sahte şort bulundu.

Almanya'nın Bavyera eyaletinde bulunan Hof-Marktredwitz gümrük idaresinde, Türkiye'den gelen çeşitli giyim eşyalarından şüphelenen gümrük memurları, araca müdahale etti.

Tekstil ürünleri çuvallar içinde paketlendiğinden ve Hof'taki gümrük memurları sahte marka içerme ihtimalini göz ardı edemediklerinden, kargo daha yakından incelendi.

HEPSİ İMHA EDİLDİ

Bu amaçla tır, Regensburg ana gümrük idaresinin Selb nakliye kontrol biriminden gümrük memurlarının desteğiyle bir salonda tamamen boşaltıldı. Boşaltma işlemi sırasında Hof'taki gümrük memurları haklı çıktı: Yüklenen çuval ve kutularda, markasız tekstil ürünleri arasına gizlenmiş, tanınmış bir üreticiye ait 1.600 adet sahte eşofman altı ve 1.400 adet Polo tişörtün yanı sıra, tanınmış bir spor malzemeleri üreticisine ait 800 adet sahte şort bulundu.

Gümrük idaresi bulgulara dayanarak hak sahiplerini gerekli şekilde bilgilendirdi. Tüm sahte malların mülkiyet haklarını ihlal ettiği teyit edildi. Sahte malların imha edilmesine karar verildi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT