Şimdi dayanışma zamanı: Artı49 için destek kampanyası!

Şimdi dayanışma zamanı: Artı49 için destek kampanyası!

Artı49 olarak, hedeflerimize ulaşabilmek için sizlerden "aylık" düzenli olarak ya da "tek seferlik" katkılarınızı bekliyoruz. Yapacağınız "bağışlar", Artı49'un projelerini hayata geçirmek için çok büyük bir öneme sahip! Şimdi dayanışma zamanı...

Tam 9 yıldır Almanya'dan en doğru haberleri sizlere aktarmak için uğraşıyoruz.

"Gerçeğin" peşinde koşarak, yalnızca gazetecilik yapıyoruz. Bağımsız ve tarafsız bir yayıncılık iddiasındayız. "Kimsenin adamı" ya da "sesi" değiliz. Sadece ve sadece Almanya'da yaşayan Türklerin, yani sizlerin "sesi" oluyoruz.

Almanya'da yaşayan Türk vatandaşları, burada neler olup bittiğini ilk Artı49'un sayfalarından öğreniyor. Alman medyasının tartıştığı ve konuştuğu haberleri ele alıyor, Almanya'da değişen yasaları ve kuralları sizlere aktarıyoruz.

Siyasetten kültür-sanata, ekonomiden spora ve yaşam haberlerine kadar, her türden bilgiye bu sayfadan ulaşabiliyorsunuz.

Bu 9 yılda, Artı49 olarak yaptığımız haberlerle ve videolarla Almanya'da gündem olan birçok işe imza attık. Bunu yapmayı da sürdürüyoruz.

Ancak dünyada yaşanan krizler, basın sektöründe de maliyetleri artırdı. Artı49'un ayakta kalması ve daha da önemlisi, güçlenmesi ve büyüyüp çok daha etkili bir yayın olması gerekiyor....

Tam da bu noktada sizlere sesleniyoruz:

Artı49 olarak, sizlerden "aylık" düzenli olarak ya da "tek seferlik" katkılarınızı bekliyoruz.

Tamamen kendi bütçenize göre vereceğiniz destekle, Türk-Alman toplumunu daha da yakınlaştırmak için verilen haberciliğe destek olabilir, bağımsız medyayı güçlendirebilirsiniz.

Ve aslında böylece kendi "sesinizi" gürleştirebilirsiniz.

Yapacağınız "katkılar", Artı49'un "yaşayabilmesi" için çok büyük bir öneme sahip!

Söz konusu bağışları, siteye girdiğinizde otomatik olarak çıkan ekrandan ya da sitede yer alan "Google'dan destek olun" bölümünden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz!

Almanya'da yaşayan yaklaşık 3 milyon Türk'ün ortak ve güçlü bir sesini hep beraber oluşturabiliriz.

Almanya'nın en nitelikli Türkçe yayın yapan medyasını gelin birlikte büyütelim. Bu gücün bir parçası da siz olun.

Şimdi dayanışma zamanı!

NOT: Alman yasalarına göre destek verecek firmalar, söz konusu destek ücretini vergiden düşürme imkanına sahipler.

Ayrıca, katkı yapan kişi ve kurumlar, Artı49'un bizzat düzenlediği ya da sponsor olduğu etkinliklerde ücretsiz bir şekilde biletten yararlanma fırsatına sahip olacaktır.