Midesi bira üreten adam trafikten men edildi

Midesi bira üreten adam trafikten men edildi

Belçika'da yaşayan adam iki kez alkollü araç kullanmaktan yakalandı ve ehliyetine el konuldu. Adamın kendi kendine bira üretme sendromundan mustarip olduğu kanıtlandığı için suçlamalar mahkeme tarafından düşürüldü...

Belçika'da iki kez kanında yüksek alkol seviyesi ile yakalanan adamın ehliyetine el konuldu. Mahkemenin yolunu tutan adamın nadir görülen bira yapma sendromundan muzdarip olduğu ortaya çıktı.

40 yaşındaki sürücünün Nisan ve Mayıs 2022'de yapılan testlerde kanında binde 2.1 ve 1.6 oranında alkol tespit edilmiş ve alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulmuştu. Ancak adamın kendi kendine bira üretme sendromundan mustarip olduğu kanıtlandığı için suçlamalar mahkeme tarafından düşürüldü.

MİDESİ KENDİSİNİN BİRA FABRİKASI

Bu rahatsızlığa sahip kişiler, alkollü içkilerde veya birada bulunan alkol türünün aynısını üretirler. Sendroma bağırsaklardaki maya mantarlarının aşırı büyümesi neden olur. Bunlar da vücutta alkolik fermantasyonu tetikler.

Etkilenenlerin midelerinde tabiri caizse bir bira fabrikası vardır. Bira içen kişilere kıyasya bu kişiler daha hafif semptomlar yaşarlar.

Bira fabrikasında çalışan adamı 3 ayrı doktor muayene etti ve hepsi bu sendromunu doğruladı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT