Kuzey Ren Vestfalya’da korkutan kaza: 27 genç yaralandı

Kuzey Ren Vestfalya’da korkutan kaza: 27 genç yaralandı

Kuzey Ren Vestfalya'da bir yolcu otobüsü bu sabah anayoldan çıkarak yan yattı. Otobüste bir ilkokuldan gelen bir grup vardı. Kazada toplam 27 genç yaralandı.

Kuzey Ren-Vestfalya, A45 otoyolunda meydana gelen bir yolcu otobüsü kazasında, dördü ağır olmak üzere yaklaşık 30 genç yaralandı.

Dortmund polisine göre, otobüs sabah saaterinde Wenden yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak yan yattı. Otobüste, Marburg’daki bir ortaokuldan Büyük Britanya’ya seyahat eden öğrenciler bulunuyordu.

54 yaşındaki otobüs şoförü kazada hafif yaralanırken, ağır yaralanan dört genç hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Yaralıların yaşları 14 ile 15 arasında değişiyor. Otobüste toplam 67 öğrenci, beş öğretmen ve şoför bulunuyordu.

Kaza, bu sabahı saat 6.30 sularında gerçekleşti ve çok sayıda acil servis ekibi olay yerine sevk edildi. Gençlerin yolculuğu iptal edilerek Marburg’a dönüş yolculuğu düzenlendi. Bazı ebeveynler, çocuklarını Siegen yakınlarındaki kaza yerinden kendileri aldı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT