İki Alman tatilde otel odasını mahvedince tutuklandı!

İki Alman tatilde otel odasını mahvedince tutuklandı!

Almanların bir televizyona, bir duş kabinine, duvar boyasına, elektrik tesisatına ve kapı kilitlerine zarar verdikleri belirtildi. Ayrıca temizlik işlerini aksatmak ve odayı birkaç gece üst üste su basmakla suçlanıyorlar. Hasar 2 bin Euro...

Otel odalarında günlerce saldırıya devam ettiler. Şimdi de tatil adasında iki Alman tutuklandı.

İspanya'da Playa de Palma'daki otel odalarında günlerce isyan eden iki Alman tatilci, Mallorca'da tutuklandı. Mallorca Zeitung'un haberine göre, ulusal polis 21 ve 27 yaşlarındaki iki kişiyi havaalanında uçağa binmeye çalıştıkları sırada tutukladı.

ODAYI SU BASTI

Ulusal Polis tarafından dün yapılan basın açıklamasına göre, tahribat geçen hafta başladı. Almanların bir televizyona, bir duş kabinine, duvar boyasına, elektrik tesisatına ve kapı kilitlerine zarar verdikleri belirtildi. Ayrıca temizlik işlerini aksatmak ve rezerve ettikleri odayı birkaç gece üst üste su basmakla suçlanıyorlar. Hatta öyle ki, su tavandan aşağıdaki zemine damladı.

Polise göre, meydana gelen hasar yaklaşık 2,000 Euro'dur. İki Alman tatilci şimdi mala zarar vermekten yargılanacak.

Mallorca, Alman turistler için popüler bir destinasyon ve bu tür olaylar ziyaretçilere kötü bir izlenim bırakıyor. Ada hükümeti kısa bir süre önce turistlerin taşkınlıklarına karşı daha sıkı kurallar getirdi.

İki adamın ne gibi yasal sonuçlarla karşılaşacağı henüz belli değil.

ARTI49

FOTOĞRAF: İspanya Ulusal Polis

HABERE YORUM KAT