Hamit Altıntop genç yıldız için Almanya'da

Hamit Altıntop genç yıldız için Almanya'da

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta Almanya'ya gittiği öğrenildi.

Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de gösterdiği performansla dikkat çeken Can Uzun'un milli takım kararını açıklamak için geri sayıma geçtiği iddia edildi. 18 yaşındaki hücumcunun Almanya ve Türkiye arasındaki tercihini gelecek hafta başında bir açıklamayla duyurmasının beklenildiği kaydedildi.

TFF'de Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta Almanya'ya gittiği öğrenildi. Fanatik'in haberine göre; Hamit Altıntop, Almanya'da Can Uzun ve ailesiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Hamit Altıntop ve Can Uzun arasındaki görüşmenin son derece olumlu geçtiği aktarıldı. Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Can Uzun'un kariyer planında ise gelecek sezon Bundesliga'da oynamak olduğu vurgulandı.

Can Uzun'un bu takımdaki tercihinin düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir ekipten yana olmasının beklendiği kaydedildi.

18 yaşındaki on numara bu sezon Nürnberg'de 22 maça çıktı. Can Uzun bu karşılaşmalarda 14 kez rakip fileleri sarstı. Genç oyuncu aynı zamanda 3 asist üretti.

Can Uzun'un Nürnberg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 18 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Ingolstadt altyapısında yetişen Can Uzun, 2019-2020 sezonu başında Nürnberg altyapısına geçti.

HABERE YORUM KAT