Bu telefon numaralarını mutlaka engellemelisiniz

Bu telefon numaralarını mutlaka engellemelisiniz

Almanya'da spam aramaların sayısı Nisan ayında yüzde 3,4 oranında arttı. Dolandırıcılar birçok yöntemle sizlerin bilgilerini ele geçirmeye çalışıyor. İşte Mayıs ayının en tehlikeli 5 numarası...

Dolandırıcılar tarafından kullanılan birçok yeni yöntem bulunuyor.

Sizi habersiz yarışmalarla korkutmak isteyen sözde avukatlardan, sizi yüksek maliyetlerle tehdit eden sözde çağrı merkezi çalışanlarına kadar birçok dolandırıcı günümüzde mevcut.

Clever Dialer adlı şirkete göre, spam aramaların sayısı Nisan ayında yüzde 3,4 oranında arttı.

EN TEHLİKELİ 5 NUMARA

Clever Dialer, uygulaması ile dolandırıcı aramalarını tespit etmede destek sunuyor ve bunları önlemeye yardımcı oluyor. Her ay en tehlikeli 5 numara açıklanıyor ve böylelikle, bir kullanıcı olarak hangi numaraları hemen engellemeniz gerektiğini görmüş oluyorsunuz.

Clever Dialer, “Nisan ayı, etkilenenlerin çoğu için yorucu geçti” derken, “Nisan ayında Hollanda'daki komşularımız tarafından domine edilen özellikle ilk iki yer, ısrarlı ve sürekli tacizle karakterize ediliyor” diye belirtti.

Aşağıdaki beş numara geçen ay özellikle çok aktifti. Hatta söz konusu numaralar, birden çok kez kullanıcıları arayıp rahatsız etti. Kendinizi stresten kurtarmak ve ilk etapta dolandırıcıların cazibesine kapılmamak için bu numaraları hemen engellemek en iyisidir.

Mayıs ayının en tehlikeli 5 numarası:

+31 6 31170135 (sürekli aramalar)
+31 6 31170094 (maliyet tuzağı)
02237 6922894 (maliyet tuzağı)
030 23595932 (maliyet tuzağı)
0211 95588444 (maliyet tuzağı)

Telefonda yabancılara asla adresiniz, hesap numaranız veya şifreniz gibi kişisel bilgilerinizi vermeyin. Eğer sizden istenirse, aramayı hemen sonlandırın.

ARTI49

HABERE YORUM KAT