Almanya'nın peşindeki Türk tetikçi Türkiye'ye kaçtı

Almanya'nın peşindeki Türk tetikçi Türkiye'ye kaçtı

Almanya, Interpol ile birlikte 30 yaşındaki Ferhat K.,'nın peşine düştü. Ferhat K. ise Türkiye'ye kaçtı.

Almanya'da, uyuşturucu çetelerinin tetikçisi olarak bilinen ve "altın tabancalı" olarak tanınan Türk cinayet zanlısı Ferhat K., Türkiye'ye kaçtı.

Ferhat K.'nın, kurbanlarını başından ve penisinden vurduğu iddia ediliyor. Almanya, Interpol ile birlikte 30 yaşındaki bu katilin peşine düştü.

TÜRKİYE'YE KAÇMIŞTI

Beş ay önce Uetersen kasabası yakınlarında cesedi bulunan 27 yaşındaki bir Arnavut genci ile ilgili cinayeti soruşturan polis, Ferhat K.'nın baş şüphelisi olduğunu belirtiyor. Arnavut genç, kullanılmayan bir nargile barda uyuşturucu dağıtımıyla ilgili bir anlaşmazlık sonucu başından vurularak öldürülmüştü.

Ferhat K., son 10 yıldır uyuşturucu camiasında silahlı saldırılara karıştığına dair belirtiler bulunuyor. Son olarak, Ferhat K.'nın bir Arnavut'u Belçika üzerinden kaçırdığı ve vurulan kişinin birkaç ameliyat sonrası zorlukla hayatta kaldığı biliniyor.

2016'da ise Ferhat K.'nın nişanlısı Aline P.'yi bir diskoteğin önünden almak isterken, orada bulunan St. Pauli takımı futbolcusu Armin B.'yi penisinden vurarak yaraladığı iddia ediliyor. Ferhat K., bu olaydan önce cinayete teşebbüs, ağır yaralama ve yasa dışı silah bulundurma suçlarından 5,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı, ancak ceza kesinleşmeden önce Türkiye'ye kaçtı.

ARTI49
Fotoğraf: YouTube/5jtacticalreviews316

HABERE YORUM KAT