Almanya’da ameliyat olan Şirin Payzın Türkiye’ye 1 Mayıs’la döndü

Almanya’da ameliyat olan Şirin Payzın Türkiye’ye 1 Mayıs’la döndü

Gazeteci Şirin Payzın, Almanya'da yaşadığı kazanın ardından ameliyat edilmişti. Bir ay boyunca tedavi gören Şirin Payzın ilk programına çıktı. Payzın’ın konuğu CHP’nin önemli ismi Gökhan Günaydın oldu.

Münih Cemevi Derneği'nin davetlisi olarak söyleşi için Almanya'ya giden gazeteci Şirin Payzın, pazar sabahı restoranda basamağa takılarak düştü. Gazeteci Şirin Payzın, Almanya'da 26 Mart’ta yaşadığı kazanın ardından ameliyat edildi. Sağlık durumu iyi olan Payzın, bir süre daha Almanya'da tedavi gördü.

Şirin Payzın, kaza sonrası ilk programa çıkacağını şu mesajla duyurmuştu:

“Bu akşam Sözüm Var başlıyor… Geçirdiğim kaza ve ardından ameliyat olmam sebebiyle yayına 1 ay ara verdik .. Bu akşam 21:00 de @baristerkoglu ile birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz.. 1 Mayıs Bayramı kutlu olsun ..,İstanbul’da yaşanan rezaleti, hukuksuzluğu, anti demokratik uygulamaları konuşacağız.. Bekleriz..”

ss.jpg

Şirin Payzın ile Gazeteci Barış Terkoğlu’nun programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP’ye yönelik Saraçhane’deki 1 Mayıs kutlaması eleştirilerine yanıt verdi.

Günaydın, sadece 300 kişiye izin verildiğini CHP lideri Özgür Özel’in ise buna karşı çıktığını kimseyi geride bırakmak istemediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT