Yabancı asıllı Türk vatandaşları oy kullandı (3)

Yabancı asıllı Türk vatandaşları oy kullandı (3)

OY KULLANAN DENİZE KOŞTUHava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Fethiye'de oy kullanan vatandaşlar, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki...

OY KULLANAN DENİZE KOŞTU
Hava sıcaklığının 27, deniz suyu sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Fethiye'de oy kullanan vatandaşlar, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'nın yolunu tuttu. Sabah saatlerinde sadece yabancı uyruklu turistlerin denize girip güneşlendiği Belceğiz Plajı'nda, öğle saatlerinden itibaren yoğunluk oluştu. Oy kullanma işleminin ardından plaja gelen vatandaşlar denizin keyfini çıkardı. Kimileri denize girip serinlerken, kimileri güneşlendi. Gökyüzünde iseyamaç paraşütlerinin oluşturduğu renk cümbüşü vardı. Bulutlu havaya rağmen 1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesinden kalkan yamaç paraşütleri Belceğiz Plajı'na iniş yaptı.
'OY KULLANIP DENİZE GELDİM'
Belceğiz Plajı'nda denize girip güneşlenen Mehtap Çil, saat 08.05'te oy kullandıktan sonra denize geldiklerini kaydetti. Hava bulutlu olmasına karşın deniz suyu sıcaklığının iyi olduğunu anlatan Çil, Belceğiz Plajı'nda güzel vakit geçirdiklerini söyledi.
Metin Akdal da sabah erkenden oyunu kullanıp eşi ve kızıyla Belceğiz Plajı'na geldiğini kaydetti. Plajda güzel vakit geçirdiklerini belirten Akdal, "Havanın bulutlu olmasından dolayı 'fazla kavrulmayız' düşüncesiyle Belceğiz Plajı'na geldik. Deniz suyu sıcaklığı şu an çok iyi. Seçimin ardından tüm tatilcileri plaja bekliyoruz. Yalnız Ölüdeniz'de otopark ücretleri biraz fazla. 10 dakikası ücretsiz olmak üzere, 7.5 lira aldılar. Bu durumdan şikayetçiyiz" dedi.
'ZATEN KARARSIZDIM'
Bursa'dan tatil için Fethiye'ye geldiğini söyleyen Hasan Küçün ise tatilde olduğu için oy kullanamadığını aktardı. Bunun için üzgün olmadığını vurgulayan Küçün, "Hangi partiye oy vereceğim konusunda kararsızdım. O nedenle üzgün değilim. İyi oldu diye düşünüyorum, sebep oldu bir yandan. Bu yaz Fethiye'de kalmayı düşünüyorum. Turizm şu an durgun, ancak Fethiye'de her şey güzel" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

[gallery ids="230211,230212,230213,230214,230215,230216,230217"]

HABERE YORUM KAT