Zincirleme kazada aynı aileden 1'i bebek 5 kişi öldü (2)

Zincirleme kazada aynı aileden 1'i bebek 5 kişi öldü (2)

5 CENAZE TOPRAĞA VERİLDİKazada ölen 5 kişinin cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can ile ölenlerin...

5 CENAZE TOPRAĞA VERİLDİ
Kazada ölen 5 kişinin cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can ile ölenlerin yakınları ile binlerce vatandaş katıldığı cenazede Meliha Belen ile 1 yaşındaki kızı Elif Elizer Belen'in cenazeleri tek tabutta yana yana konuldu. Eşi ve kızını kaybeden Taylan Özgür Belen güçlükle ayakta durdu. Ölenler için ayrı ayrı cenaze namazlarını kıldıran Tarsus Müftülüğü Vaizi Ali Kılınç, "Bu bir sosyal felaket, bu tür felaketler sabırla ve dayanışma ile aşılır. Dayanışma ile ortadan kaldırılır, dayanışma ile tahammül edilebilir. Dolayısı ile göstermiş olduğunuz dayanışma ruhundan dolayı, Allah cümlenizden razı olsun" dedi.
Kılınan cenaze namazlarının ardından Mehmet Belen, eşi Nihayet Belen, kızı Hülya Şencan'ın cenazesi yan yana, Meliha Belen ve minik kızı Elif Elizer Belen'in cenazeleri ise kucak kucak toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

[gallery ids="158684,158685,158686,158687"]

HABERE YORUM KAT