Kavga ettiği baldızını bıçakladı, kuzenini dövdü

Kavga ettiği baldızını bıçakladı, kuzenini dövdü

Muammer ŞEN/ KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da tartışıp kavga ettiği baldızını sol bacağından bıçaklayan ve kuzenini döven 48 yaşındaki Bülent Ö....

Muammer ŞEN/ KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da tartışıp kavga ettiği baldızını sol bacağından bıçaklayan ve kuzenini döven 48 yaşındaki Bülent Ö. polis tarafından gözaltına alındı. 
Olay, gece yarısı Ali Şahane Mahallesi Perşembe Pazarı içerisinde meydana geldi. 48 yaşındaki Bülent Ö., henüz bilinmeyen nedenle baldızı, 44 yaşındaki Cihan T. ve kuzeni 28 yaşındaki Aygül K. ile tartışmaya başladı. Bülent Ö., tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine yanında taşıdığı bıçakla baldızı Cihan T.’yi sol bacağından bıçakladı ve kuzeni Aygül K.’yı da dövdü. Kavgayı gören çevrede bulunanlar polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sevk edilen polisler Bülent T.’yi gözaltına alırken, yaralanan Cihan T. Ve Aygül K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
Baldızını bıçaklayan ve kuzenini döven Bülent T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

HABERE YORUM KAT